Col·lectiu Arrels

Som un grup de persones del municipi de Manacor que ens uneixen les mateixes ganes de canviar el panorama sociopolític local i global. No pertanyem a cap partit polític ni a cap institució estatal.

Les nostres idees s’identifiquen amb un passat llibertari que moltes vegades s’ha intentat esborrar de la història dels moviments socials, i Mallorca no ha estat una excepció.

La nostra intenció és conscienciar a la societat mitjançant conferències, debats, projeccions i jornades entre altres actes culturals. Aiximateix creiem que l’única manera de que s’ens escolti és sortint al carrer, per això estem disposats a convocar actes de protesta davant les injustícies que, baix el nostre punt de vista, vulnerin la llibertat individual i social al nostre municipi. L’objectiu és donar veu a tota aquesta gent que creu en una alternativa social rupturista i transformadora.

A part de la molt esmentada crisi econòmica, existeix una crisi de valors agreujada per la passivitat i submissió de la societat davant la falta d’escrúpols i incompetència de la classe política. El capitalisme anul·la tota consciència i creativitat dels joves mitjançant l’oci superficial i consumista. Per això estem convençuts de que el compromís de la joventut amb el temps que li ha tocat viure és essencial per al despertar de la societat.

Més info: www.collectiuarrels.wordpress.com
Contacte: collectiuarrels@riseup.net

A %d bloguers els agrada això: