Ateneu Llibertari “Estel Negre”

Què és l’Ateneu Llibertari Estel Negre?

A la nostra ciutat totes les iniciatives culturals són de caràcter institucional i això implica que hem de menjar la cultura del seu menú. Exposicions elitistes que interessen a molt poca gent i amb unes despeses astronòmiques, concerts de música que ens deixen sense un euro o ens deixen plens de cops blaus de les magranes de la policia, cursets que els hem d’abandonar als dos dies per avorrits, xerrades-col·loquis que encara amb un litre de cafè quedem adormits, etc.

La gent, especialment el jovent, necessita canviar de menú, canviar de cultura; realitzar activitats que ells mateixos facin, crear una cultura alternativa a tota aquesta domesticació institucional i politiquera. Això és el que pretén l’Ateneu Llibertari Estel Negre.
L’Ateneu vol crear una xarxa d’activitats de tot tipus on puguin participar tota la gent que estigui interessada: biblioteca, servei de llibreria, videoteca, cursets gratuïts, serveis socials, xerrades, debats, conferències, tertúlies, exposicions, publicacions, esplai, etc.
Dins l’Ateneu es fan les coses que interessen la gent i no les que vol l’Estat. Les persones reunides dins l’assemblea decideixen, en un marc d’igualtat, les tasques a dur a termini.

Més info: www.estelnegre.org
Contacte: estelnegre@gmail.com

A %d bloguers els agrada això: