Documental: “No s’accepten propines. Barcelona 1936-2009″. La revolució social de 1936 i les lluites socials d’avui des d’una perspectiva feminista (7-2-13)

transitant i la univesitat lliure de mallorca tenim el plaer de convidar-vos a la projecció del documental “No s’accepten propines. Barcelona 1936-2009” i al debat posterior, amb la presència de la directora Antònia Amengual.

Aquest primer cinefòrum a transitant serà el proper dijous dia 7 de febrer, a les 19h.

Amb aquesta activitat tenim la voluntat d’obrir un GAFA (Grup d’AutoFormació Autònom) sobre feminismes a la Universitat lliure
http://uni-lliure.ourproject.org/

Aquest grup de feminismes comença amb la idea de fer una relectura d’alguns moments històrics des del punt de vista de les dones… però estam obertes a transitar per multiplicitat de feminismes!

El documental “No s’accepten propines. Barcelona 1936-2009” reflexiona sobre la possibilitat de canviar el món. Barcelona 2009: quatre dones joves implicades en diferents lluites socials ens transmeten la seva visió i les seves experiències. A la vegada, s’estableix un diàleg amb el llibre Cuaderno Rojo de Barcelona, escrit per Mary Low l’any 1937. L’autora britànica és un dels millors testimonis de la solidaritat internacional que va rebre la Barcelona durant la revolució social de 1936.

Malauradament, el llibre Cuaderno Rojo de Barcelona està exhaurit…  però n’Antònia n’ha cedit un exemplar per la biblioteca de transitant i està a la vostra disposició des d’avui mateix!

us esperam!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: